Tainan: Anping Tree House & Fort Zeelandia

8 augustus 2024 - Tainan, Taiwan

Vandaag de auto gepakt om rond te touren en Anping district te bekijken bij Tainan. De Anping Tree house🏚⛰️ staat op mijn bucketlist, dus die gaan we zeker bekijken.

De Tree house is prachtig en je kan er ook heerlijk relaxen en bij de Tree house kan je ook even kalligraferen. 🌀Dat hebben we natuurlijk gedaan (zie fotos).

Na de Tree house gelopen naar Fort Zeelandia, en je kan het al raden daar hebben we ook weer (geen mooie) geschiedenis geschreven. 😏😒 Het laat in schrift en beeld zien hoe we in Taiwan zijn neergestreken en alles hebben overgenomen.

Er was daar een terrasje onder een boom, waar ik heerlijke chinese lychee bier heb gedronken..zo lekkeeerrrrr (en ik hou niet eens van bier).🍺

Na alle bezichtigingen was er natuurlijk weer een market met 100 lekkernijen, wij hebben even gegeten in een taiwanees airco restaurant in de gezellige oude straten van Anping/ Tainan.

Vanavond ook weer even naar de grootste nightmarket van Tainan oftewel Garden Night Market om de dag af te sluiten (honderden kraampjes eten, drinken, vertier en gezelligheid - tot 00.00 open).🥰.

Het was een zonnige, warme dag💯